collectieve-surveillance.jpg

Collectieve Surveillance

Als de ondernemers hun krachten bundelen is een surveillant op het bedrijventerrein beter betaalbaar maar vooral effectiever. Zeker als de surveillant de gehele avond en nacht over het bedrijventerrein surveilleert en daarbij regelmatig uw pand controleert. Over het algemeen is er op de bedrijfsterreinen, na kantooruren en in de weekenden, weinig tot geen toezicht. Terwijl er veel waardevolle apparatuur, goederen en informatie aanwezig kan zijn. Het is bewezen dat wanneer er een collectieve surveillance aanwezig is het niet alleen de criminaliteit terugdringt, maar dat het ook zorgt voor minder overlast en vandalisme. Daarnaast wordt het ‘veiligheidsgevoel’ op het bedrijvenpark sterk verbeterd.

RLD Security doet de collectieve surveillance vooral in bewakingsauto’s door over het bedrijventerrein te rijden. Daardoor is de surveillant ter preventie actief aanwezig maar ook om een snelle alarmopvolging (tot aan de deur) te kunnen doen. Zo is de surveillant altijd snel ter plaatsen.

Daarnaast kan de surveillant ook preventief te werk gaan. Hij of zij kan de bedrijven en instellingen op het terrein alert maken op potentiële risico en gevaarlijke situaties. Denk hierbij aan: een hek staat open, het licht brandt of het raam is niet afgesloten. De surveillant kan direct bij het constateren van een calamiteit de Politie, Brandweer of Ambulance inschakelen en bij wat minder urgente situaties kan een beheerder of een contactpersoon wordt ingelicht. Ondernemers zeggen:”samen sta je sterk!”.
Ook dat kan dus met een collectieve beveiliging van RLD Security. En nog een tip. Verschillende verzekeraars reduceren hun prijzen wanneer er een collectieve beveiliging op uw bedrijventerrein aanwezig is.