hondenbeveiliging.jpg

Hondenbeveiliging

U wilt liever beveiliging met hond?
RLD Security is gespecialiseerd in hondenbeveiliging. Wij zijn trots op het feit dat wij onze honden en de hondenbegeleider zelf trainen. Alle testen van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV) en die van de Nederlandse Bond voor de Diensthond (NBvdD) hebben wij met glanzend resultaat doorstaan. De hond en zijn begeleider zijn volledig op elkaar ingespeeld dus daarmee één team.

De voornaamste reden dat RLD Security voor hondenbeveiliging heeft gekozen, is het feit dat honden beschikken over extra gevoelige en scherpe zintuigen. Inbrekers kunnen zich soms zo verstoppen dat ze niet altijd zichtbaar zijn voor de beveiligingsbeambte, maar een inbreker is nooit onzichtbaar voor een diensthond.

Het op een terrein aanwezig zijn met de diensthond heeft vaak ook een preventieve werking. Zodra een inbreker ziet dat er een diensthond aanwezig is, zal hij hoogstwaarschijnlijk al het hazenpad kiezen. U kunt de hondengeleider inzetten bij objectbeveiliging, bouwbeveiliging enz. Ook het beveiligen van een bouwplaats gebeurd vaak in combinatie met een diensthond.

Hier gaat een enorme preventieve werking vanuit.