keyholding.jpg

Keyholding

Keyholding wordt ook wel sleuteldienst genoemd. Bij deze vorm van dienstverlening geeft u RLD Security de sleutels van het (kantoor, winkel, magazijn en/of woonhuis) in verzekerde bewaring.

In geval van een alarmmelding en afhankelijk van uw wensen gaan wij met de sleutels naar het betreffende object. Onze surveillant stelt (al dan niet samen met de politie) een onderzoek in. Ofwel RLD Security of de gewaarschuwde politie controleren het object en gaan opzoek naar de oorzaak van het alarm. Zodra deze is vastgesteld, zal onze surveillant de oorzaak, waar mogelijk, wegnemen en zal hij het beveiligingssysteem weer activeren.Na afloop krijgt u altijd een alarm opvolgingsrapport.

Keyholding biedt de opdrachtgever een groot aantal voordelen. U of uw medewerkers hoeven voor calamiteiten niet in het holst van de nacht of in het weekend naar het object toe. En daarbij lopen uw medewerkers geen onnodig risico.

Dankzij onze ‘Keyholding’ is de noodzakelijke opvolging van alarmmeldingen door uw eigen ‘onraadcontactpersoon’ niet meer nodig. Zeven dagen per week 24 uur per dag wordt ‘Keyholding’ door ons verzorgd.

Wij zijn het hele jaar 24/7 voor u bereikbaar.