mobiele-surveillance.jpg

Mobiele Surveillance

Wilt u zonder zorgen uw bedrijf achter willen laten, maar toch de kwetsbaarheid van Inbraak, vandalisme, brand en calamiteiten verkleinen? Dan is de keus voor Mobiele Surveillance van RLD Security de juiste keus. RLD Security heeft ruim 25 jaar ervaring in het bewaken en surveillance van objecten en goederen.

Wat doet onze surveillant voor uw bedrijf?

Tijdens de surveillance wordt uw bedrijf naar gelang aan de binnenzijde en/of buitenzijde gecontroleerd op ongewoonlijke situaties. Onbevoegde personen en/of voertuigen zullen door onze surveillant worden gecontroleerd, aangesproken en/ of eventueel in de gaten worden gehouden. Tijdens de ronden worden ook brand- en sluitcontroles gedaan hierbij wordt gekeken of er nog ramen en/ of deuren open zijn en/of er bijvoorbeeld lekkage zijn. Ook ander ongerief wordt gesignaleerd en desnoods zo snel mogelijk (zelf) verholpen.

Onze medewerkers

Wij besteden veel aandacht aan onze medewerkers o.a. door professionele training en coaching. Hierin onderscheiden wij ons. Onze medewerkers zijn alert en reageren op een adequate manier. Kortom zij weten hoe ze moeten handelen in iedere situatie. Medewerkers van RLD Security zijn betrokken, integer, waakzaam, maar vooral ook behulpzaam. Ook zijn al onze medewerkers door het regionale politiekorps gescreend. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen. Met de mobiele surveillance van RLD Security beschikt u over gediplomeerde beveiligingsmedewerker(s).

Juist omdat onze medewerkers de omgeving en u pand zich eigen hebben gemaakt, signaleren zij hierdoor snel onregelmatigheden. Is er iets aan de hand, dan schakelt de surveillant snel hulpdiensten in zoals politie en brandweer. De surveillant regelt alles en gaat pas weg als de situatie geheel onder controle is. Achteraf ontvangt u van ons een rapport. Zodat u exact weet wat er precies gebeurd is.