transportbeveiliging.jpg

Transport beveiliging

Transportondernemers krijgen steeds vaker te maken met de gevolgen van criminaliteit. Gewone bedrijven hebben zich de afgelopen jaren veel beter gewapend tegen diefstal en overvallen. Hierdoor verschuift dit risico naar een makkelijker slachtoffer “de transportindustrie”.

Alleen al in 2011 moesten verzekeringsmaatschappijen 350 miljoen euro schade uitkeren (Bron: Transport & Logistiek Nederland). Transport & Logistiek Nederland houdt het cijfer van 350 miljoen euro aan op jaarbasis betreffende ladingdiefstallen. Dit betreft alleen de waarde van de lading. Vertragings- en gevolgschade zijn niet eens meegenomen in dit cijfer. Nederlandse bedrijven zijn over het algemeen goed verzekerd tegen diefstal van lading en voertuigen. Helaas wordt er in heel veel gevallen in de transportindustrie niet (of onvoldoende) uitbetaald door de verzekeraar. De verzekeringsmaatschappijen stellen namelijk zulke hoge eisen aan u als vervoerder, dat uitkering bij schade door diefstal minder vanzelfsprekend is. Dit kan grote gevolgen voor u hebben. Uw transport beveiligen is dan ook geen overbodige luxe. RLD Security begeleidt en beveiligd waarde transporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindpunt. Wij doen dit zowel nationaal als internationaal.

Uw transport kunnen wij begeleiden met opvallende of onopvallende auto’s. Zodat uw chauffeur alsmede de lading beveiligd is tegen criminaliteit. Veelal doen wij dit met minimaal 2 begeleiders, zodat er goed geobserveerd kan worden en de veiligheid zoveel mogelijk geborgd wordt.

Desgewenst kan een van onze beveiligers in uw voertuig plaatsnemen. Informeer bij een van onze adviseurs naar de mogelijkheden, want voorkomen is beter dan genezen.